Huizen in verkoop

Meester Visserstraat 4

Dit is uw kans om een prachtige en ruime eengezinswoning op Marken te bemachtigen!  Een heerlijke locatie, aan de achterzijde gelegen aan een groenvoorziening, een diepe achtertuin en zeer zonnige voortuin. Ook heeft u de mogelijkheid om te parkeren op eigen erf! 

De woning is gelegen in de minnebuurt, net buiten het centrum, maar op korte afstand van alle voorzieningen zoals DEEN supermarkt, opstapplaats voor openbaar vervoer, speeltuin, sportvelden, bassischool en dorpshuis ’t Trefpunt (met sportschool). Ook de gezellige haven met restaurantjes en terrasjes is binnen enkele minuten te bereiken. 
 
Begane grond: Entree met meterkast, toilet en trapopgang naar de 1e verdieping, een lichte woonkamer voorzien van laminaatvloer, open keuken in hoekopstelling met koelkast, gasfornuis en afzuigkap. Vanuit de keuken is de achter aanbouw te bereiken alwaar een bijkeuken en berging.

1e verdieping: Overloop, voorslaapkamer, geheel betegelde badkamer voorzien van douche en wastafel, twee achterslaapkamers voorzien van inbouwkasten. De gehele verdieping is voorzien van laminaatvloer en rolluiken voor de ramen. 
 
2e verdieping: Via vaste trap is de flinke zolderverdieping te bereiken welke is voorzien van CV Ketel. Het realiseren van een 4e slaapkamer behoort hier zeker tot de mogelijkheden.

Aarzel niet en maak snel een bezichtigingsafspraak! 

 

Vraagprijs: € 250.000,00 k.k.

Lees verder

 

 

Verder te koop op Marken via makelaar NemassdeBoer

Botterstraat 1

Vraagprijs € 425.000,00 k.k.

Lees verder

IJsselmeerweg 34

 

Akkerstraat 33

 

 

De Duikjes 7

 

 

Buurt II 22

Kerkbuurt 57